Klubmodul henter siden
Vintercup 2019 / 20
Kurt Petersen

  21.09.2018
  21:45
Vinteren står for døren, og dermed også den traditionsrige Vintercup. Jeg prøver igen, om der ikke skulle være interesse for denne spændende og meget alsidige vintersport, særlig nu, hvor der kommet så mange nye "cyklister" til.
Vintercup foregår i al sin enkelthed på mtb / vintercykel. Der køres parvis, som i fællesskab skal finde så mange af i alt 12 poster. Ved hver post skal der efter bedste evne svares på et spørgsmål. Dette skal gøres inden for max tid på 90 min. 
Holdene kan sammensættes på forskellige måder på tværs af køn og alder. M/M, K/K og M/K. Holdene inddeles derefter i aldersklasser, f.eks. voksen/barn. I flere år, har Multi Motion været repræsenteret af 3 stærke voksen/barn hold.
Der køres den 1. søndag i månederne november til marts. Altså 5 løb.
I denne vinter er det Christiansfeld, Baghjulet, Odense, Gram og Nørre Aaby der arrangerer. I vinteren 2019 / 20 er Multi Motion vært ved det sidste i marts 2020.
Det koster i alt 540,- kr. pr/par for alle 5 løb. Eller kun 54 kr. pr/løb pr/deltager. 
Hvis det har interesse, kan der hentes oplysninger på www.vintercup.dk, eller til Per Rasmussen, Kurt, eller vores stærke damehold, Trine og Vivian Tangaa.
I givet fald tilmelding og betaling til Kurt. Så sørger jeg for tilmelding.
Tilmelding senest mandag den 16. oktober.
Vh. Kurt, 21409792 

vores sponsorer logo